Ads 468x60px

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ο τετράποδος διάδοχος...του Μπέκαμ!


Ολα ξεκίνησαν τυχαία.
Μία ειδικός στη συμπεριφορά ζώων προσπαθούσε να εκπαιδεύσει μία ομάδα σκύλων χρησιμοποιώντας μία μπάλα ποδοσφαίρου κοντά στον ιππικό όμιλο στην περιοχή Μπρίτζνορθ της Βρετανίας.
Υστερα από ένα άτσαλο χτύπημα η μπάλα πέρασε το συρματόπλεγμα και προσγειώθηκε μέσα στο πάρκο με τα πόνι.
Αν και τα περισσότερα από αυτά την προσπέρασαν


αδιάφορα, ο τρίχρονος Κρακλ έσπευσε αμέσως κοντά της και ύστερα από μια αναγνωριστική επαφή, άρχισε να ρίχνει τις πρώτες κλοτσιές. Μέσα σε λίγες μόνο ώρες το πόνι ράτσας Σέτλαντ αποδείχτηκε η τετράποδη έκδοση του Μπέκαμ!
Σήμερα οι υπεύθυνοι του ιππικού ομίλου έχουν χαρίσει μία ειδική μπάλα με λάστιχο στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να μπορεί να την πιάνει και με τα δόντια του. Ο Κρακλ προπονείται καθημερινά, ενώ εντυπωσιάζει τους επισκέπτες κάνοντας ντρίμπλες, σουτάκια με τις οπλές του, αλλά και «κεφαλιές» με τη μουσούδα του. Μάλιστα, ο «πυρετός» για το ποδόσφαιρο μεταδόθηκε τελικά και στους υπόλοιπους συγκατοίκους του στον στάβλο, ξυπνώντας την πιο παιχνιδιάρικη πτυχή του χαρακτήρα τους. Μία πτυχή η οποία μένει κοιμισμένη όσο τα πόνι -που διαφέρουν από τα υπόλοιπα άλογα μόνο σε ό,τι αφορά το ύψος τους, το οποίο δεν ξεπερνάει τα 147 εκατοστά- χρησιμοποιούνται για να εργάζονται σε αγρούς, να σέρνουν άμαξες ή να μεταφέρουν στις πλάτες τους ανθρώπους.
Ετσι τώρα στο ιππικό κέντρο που διευθύνει η εκπαιδεύτρια και ειδικός συμπεριφοράς ζώων Κριστίν Γούντολ έχει δημιουργηθεί μία μίνι ομάδα πόνι-ποδοσφαιριστών, στην οποία λαμβάνουν μέρος, πέρα από τον αρχηγό Κρακλ, άλλοι τρεις παίκτες: ο Σναπς, ο Ποπς και ο Ρίσικλ. Καθημερινά οι τετράποδοι άσοι του ποδοσφαίρου συμμετέχουν σε φιλικά ματς με τα μικρά παιδιά που επισκέπτονται τον ιππικό όμιλο του Μπρίτζνορθ, όπου πλέον είναι πιο πιθανό να μάθει κανείς ποδόσφαιρο παρά ιππασία!!!
http://www.esoterica.gr

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ