Ads 468x60px

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Αρκούδα λαθρομετανάστης στην Ρωσία

Έχουμε ακούσει για λαθρομετανάστες να κρύβονται στα πιο απίθανα σημεία για να καταφέρουν να περάσουν τον έλεγχο στα σύνορα, όμως  μία αρκούδας να προσπαθεί να περάσει από το τελωνείο είναι ιδιαίτερη.
Το περιστατικό συνέβη στην Ρωσία, όταν ο Anatoly Kolodenko, προσπάθησε να περάσει λαθραία από τα σύνορα την Kesha, μία 23χρονη αρκούδα.
Οι υπάλληλοι κατά τον έλεγχο που έκαναν στο όχημα
εντόπισαν την γερασμένη αρκούδα, ανάμεσα στα καθίσματα, σκεπασμένη με μία κουβέρτα.
Όπως αναφέρει το Sky News, o Anatoly δεν διεκδίκησε την αρκούδα και δεν είχε έγγραφα ότι του ανήκει το ταλαιπωρημένο ζώο, όμως δήλωσε ότι δουλεύει σε τσίρκο μαζί με την Kesha και επέστρεφε στην Κριμαία, μετά από μία παράσταση.
Επίσης ανέφερε ότι δεν έχει πρόθεση να πουλήσει την αρκούδα, καθώς είναι το επαγγελματικό του δίδυμο για πολλά χρόνια και έχουν περιοδεύσει σε ολόκληρο τον κόσμο μαζί.
O Anatoly τόνισε επίσης ότι γνωρίζει για τον νόμο ευθανασίας και υπάρχουν πολλοί που τον προτρέπουν να ακολουθήσει αυτή την λύση, όμως δηλώνει ότι έχει δεθεί με την Kesha τόσο, που την βλέπει σαν παιδί του και μετά από τόσα χρόνια μαζί δεν μπορεί να την σκοτώσει.
Οι αρχές ανέφεραν ότι το πιό πιθανό είναι η Kesha, να βρεί στέγη σε κάποιο ζωολογικό κήπο, όπως συμβαίνει συνήθως με τις περιπτώσεις των άγριων ζωών.

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ