Ads 468x60px

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Εθισμένο ψάρι στη σοκολάτα μπαίνει σε δίαιτα,


Σε δίαιτα με φρούτα υποβάλλεται ένα εξωτικό ασιατικό... ψάρι που οι ιδιοκτήτες του το μεγάλωσαν ταΐζοντάς το γκοφρέτες και όταν πια δεν χωρούσε στη δεξαμενή του το δώρισαν σε ενυδρείο του Λονδίνου.
Ο "Γκάρι", το γιγαντιαίο γκουράμι, ένα είδος ψαριού που
προέρχεται από τη νοτιοανατολική Ασία, έχει μήκος 40 εκατοστά και ζυγίζει 4 κιλά.

Η άρνηση του Γκάρι να φάει είχε φέρει σε απόγνωση το προσωπικό του ενυδρείου, μέχρι που ανακάλυψαν ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του ψαριού το τάιζαν αποκλειστικά γκοφρέτες Kit Kat. "Δεν είχα ακούσει ποτέ να δίνουν σοκολάτα σε ψάρια, πόσο μάλλον να μεγαλώνουν ένα ψάρι αποκλειστικά με σοκολάτες", είπε η Ρεμπέκα Κάρτερ. "Τα γκουράμι συνήθως τρέφονται με φρούτα. Ο Γκάρι δεν φαίνεται να έχει κάποια ασθένεια εξαιτίας του εθισμού του στη σοκολάτα, όμως δεν θα συνιστούσα σε κανέναν να δίνει γλυκά και ζαχαρωτά στα ψάρια του", πρόσθεσε.

Οι υπάλληλοι αναγκάστηκαν να "κρύψουν" ψίχουλα γκοφρέτας μέσα σε σταφύλια και κομμάτια μπανάνας για να βοηθήσουν τον Γκάρι να απεξαρτηθεί από τη σοκολάτα και να συνηθίσει μια πιο "συμβατική" διατροφή.

Ο Γκάρι είναι μόνο ένα από τα ψάρια που μεταφέρθηκαν στο ενυδρείο επειδή οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούσαν πια να τα φροντίσουν. "Πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν την κατάλληλη έρευνα όταν αγοράζουν ψάρια. Τα γατόψαρα είναι ένα καλό παράδειγμα, αφού έχουμε πολλά που μεγάλωσαν υπερβολικά και δεν χωρούσαν πια στο ενυδρείο τους", τόνισε η Κάρτερ.

Αναδημοσιευσα Απο newsit.gr

Greecelands

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ