Ads 468x60px

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Έντομα ταϊζει τα παιδιά της η Τζολί

Στο σπιτικό της πιο διάσημης πολυμελούς οικογένειας του Χόλιγουντ, τα τσιπς, τα νάτσος και το ποπ κορν δεν βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση...
΄Οπως αποκάλυψε προ ημερών η Αντζελίνα Τζολί, το αγαπημένο σνακ των δύο μεγαλύτερων υιοθετημένων γιων της είναι οι αποξηραμένοι ...γρύλοι.
Λιχουδιές....

Σε διαφημιστικό βιντεάκι (με τίτλο "Core Values") που γύρισε για λογαριασμό της Luis Vuitton στην Καμπότζη, η 36χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι η ίδια ενθάρρυνε τον 9χρονο Μέιντοξ και τον 7χρονο Παξ να δοκιμάσουν έντομο.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, καθώς τα διάφορα έντομα και ερπετά αποτελούν δημοφιλείς λιχουδιές στην Καμπότζη - απ όπου κατάγονται τα δύο αγόρια - έκρινε ότι είναι καθήκον της να τα μυήσει σε αυτές τις γεύσεις.
Προς μεγάλη της έκπληξη, όμως, διαπίστωσε ότι έκτοτε οι δύο μπόμπιρες θέλουν να τρώνε συνέχεια γρύλους.
Προφανώς λόγω γονιδίων....
Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι όταν έφεραν στο σπίτι ένα μεγάλο κουτί γεμάτο γρύλους, αναγκάστηκε να τους θέσει όριο στο πόσους μπορούν να καταναλώσουν καθημερινά, γιατί φοβήθηκε μην τους πειράξουν.
"Είναι πραγματικά νόστιμοι, σαν τσιπς", υπογράμμισε η ΄Αντζι, η οποί σύμφωνα με το βιβλίο "What the Great Ate: A Curious History of Food and Fame" έχει δοκιμάσει ακόμη και μαγειρεμένες κατσαρίδες, προκειμένου να αποδείξει πόσο "ψαγμένο" άτομο είναι σε ό τι αφορά στις έθνικ κουζίνες.
Εξωτικό μενού.
Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχουν και όρια στην διάθεση της οικογένειας για πειραματισμούς με εξωτικές λιχουδιές.
Έχουν αποκλείσει από το τραπέζι τους τη σούπα με αράχνες και το σουβλάκι από ταραντούλες, αμφότερα εξαιρετικά δημοφιλή πιάτα στην Καμπότζη....
Μαρία Μακρίδου

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ