Ads 468x60px

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Οι φίλοι μας τα ζώα

Πάμελα Άντερσον
Ποιοι celebrities είναι χορτοφάγοι υπερασπίζονται ενεργά τα δικαιώματα των ζώων;
Το κορίτσι του Baywatch είναι εδώ και πολλά χρόνια στο πλευρό της PETA και έχει κάνει πολλές διαφημίσεις ενάντια στην κατανάλωση κρέατος........

Alyssa Milano
Alyssa Milano - 2 (Copyright  c  Myself.gr 2009)
Η φανατική twitterer και πρωταγωνίστρια της σειράς Charmed ποζάρει για αφίσα της PETA με haute couture δημιουργία από... λάχανα και άλλα ζαρζαβατικά.

Christina Applegate
Christina Applegate - 3 (Copyright  c  Myself.gr 2009)
«Συνειδητοποίησα πως δεν μπορώ να τρώω κάτι που ήταν ζωντανό. Όποτε απλά σταμάτησα να το κάνω», δήλωσε η νεαρή ηθοποιός.

Kristen Bell
Kristen Bell - 4 (Copyright  c  Myself.gr 2009)
«Δυσκολευόμουν να διαχωρίσω στο μυαλό μου τα ζώα που χαιδεύω και αγκαλιάζω από τα ζώα στο πιάτο μου» λέει η ηθοποιός του Burlesque που αποφάσισε να στραφεί στην χορτοφαγία.

Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres - 5 (Copyright  c  Myself.gr 2009)
Η πιο διάσημη κωμικός της Αμερικής, μάλωσε τη Lady Gaga για το... μπριζολοφόρεμά της και της αντιπρότεινε την πιο «πράσινη» εκδοχή του.

Alicia Silverstone
Alicia Silverstone - 6 (Copyright  c  Myself.gr 2009)
«Νιώθω πολύ καλύτερα και έχω πολλή περισσότερη ενέργεια», λέει η ηθοποιός και συγγραφέας του βιβλίου «Kind Diet», που είναι και εκείνη εκπρόσωπος της PETA.

Paul McCartney
Paul McCartney - 7 (Copyright  c  Myself.gr 2009)
Η αγάπη προς τα ζώα είναι… οικογενειακό τους, καθώς ούτε εκείνος τρώει κρέας ούτε η κόρη του, Stella McCartney, η οποία μάλιστα δεν χρησιμοποιεί ποτέ δέρμα και γούνα στις fashion δημιουργίες της.

Anne Hathaway
Anne Hathaway - 8 (Copyright  c  Myself.gr 2009)
Το αγαπημένο κορίτσι του Χόλιγουντ τώρα, έχει πει σε συνεντεύξεις της πως παλεύει για να διατηρεί ένα meat free διαιτολόγιο.
msn

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ