Ads 468x60px

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

"Save The Donkey" από την Kiehl's

H Kiehl’s, πιστή στη φιλοσοφία της για την προσφορά έργου στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, υποστηρίζει τα συμπαθή γαϊδουράκια, αναπόσπαστο μέρος της πλούσιας Ελληνική φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. O πληθυσμός τους μειώνεται ενώ αυτά που υπάρχουν... συχνά υποφέρουν. Σήμερα, τα γαϊδουράκια δίνουν το δικό τους αγώνα επιβίωσης. Αντιστέκονται μαζί με τους
ηλικιωμένους ιδιοκτήτες τους ή αφήνονται στην τύχη τους. Πολλά γαϊδουράκια αντιμετωπίζονται απάνθρωπα, είτε λόγω άγνοιας είτε εξαιτίας της παραδοσιακά στωικής φύσης τους.

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίησή μας για την απειλή που υφίστανται σήμερα είδη που ταυτίζονται με την ελληνική φύση καθώς και για τους τρόπους που μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε.

Τα γαϊδούρια συχνά ανήκουν σε φτωχούς ηλικιωμένους ανθρώπους που ζούν σε μακρινά χωριά και που παλεύουν καθημερινά για προς το ζην ενώ βασίζονται στο γαϊδούρι τους για να τα βγάλουν πέρα. Ειδικά σε αυτούς του δύσκολους καιρούς, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, που τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να φροντίσουν όπως πρέπει τα ζώα τους και ως εκ τούτου δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους, με ειδικά προγράμματα φροντίδας και υποστήριξης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα-πάρτυ της καμπάνιας Kiehls «Save the Donkey» στο Ηondos Center Γλυφάδας την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, παρουσία των φίλων ης Kiehls.

Οι γνωστοί σχεδιαστές μόδας Ορσαλία Παρθένη & Deux Hommes αποκάλυψαν στο πάρτι τα limited edition t-shirts που δημιούργησαν αποκλειστικά για την πρωτοβουλία Kiehl’s “Save the Donkey”, τα οποία αγαπήθηκαν από το κοινό.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις προσφέρονται από την Kiehl’s στον Ελληνικό Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών (ΕΣΠΙ) για τη διάσωση και τη φροντίδα ταλαιπωρημένων και εγκαταλελειμμένων γαϊδουριών. H Kiehl’s ανάλαβε την παραγωγή των t-shirts και επιπλέον προσέφερε στο ΕΣΠΙ 10 ευρώ για κάθε ένα T-shirt που πουλήθηκε.

Τα t-shirts διατίθενται αποκλειστικά στο Kiehl’s shop-in-shop στο Ηondos Center Γλυφάδας στην τιμή των €15.
www.tampouloukia.gr

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ