Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ποιος είναι ο αληθινός Μιλού

Ξεχωριστό σκυλί της φυλής Wire Fox Terrier, έχει ανάγκη ένα έμπειρο αφεντικό για να ξεδιπλώσει την προσωπικότητά του.
Ο Μιλού είναι ένας χάρτινος σκύλος.
Όχι όμως οποιοσδήποτε ....
Πιστός σύντροφος του Τεν Τεν, ήρωα του...

Ερζέ, που πρόσφατα απέκτησε ψηφιακή "σάρκα" στη μεγάλη οθόνη, είναι απαλλαγμένος από τις ανάγκες ενός κανονικού σκύλου: δεν χρειάζεται να τον βγάλεις βόλτα (το κάνει μόνος τους), δεν έχει λουρί, περιλαίμιο, ταυτότητα ή μικροτσίπ, δεν χάνεται και, όταν παίρνει μέρος στις περιπέτειες του αφεντικού του, φέρεται σαν κανονικός ντετέκτιβ.
Χώνει τη μουσούδα του παντού, ερευνά, ανακαλύπτει, εξιχνιάζει...
 http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/10/23/article-2052361-0E6D38A200000578-288_468x448.jpg
Ο Μιλού δεν υπάρχει πέρα από τη γόνιμη φαντασία του δημιουργού του. Στη θέση του, στον αληθινό κόσμο, βρίσκεται ένα ξεχωριστό σκυλί, που ανήκει στη φυλή των Wire Fox Terrier, με τεράστια αποθέματα ενέργειας και ευφυίας. Ένα σκυλί με χαμηλό κατώφλι πλήξης που χρειάζεται διαρκώς ερεθίσματα, άσκηση και αφοσίωση, για να μη μεταμορφωθεί στον μεγαλύτερο τύραννο της ζωής σας.
Επίσης, λατρεύει το νερό και το κυνήγι. Τουλάχιστον εδώ, ο Ερζέ μας προειδοποιεί κατάλληλα. Ο Μιλού δεν αφήνει γάτα για γάτα και είναι ικανός να ακολουθήσει ένα ίχνος μέχρι τις πύλες της κόλασης...
Όπως με κάθε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, έτσι και με το σουξέ του "Μυστικού του Μονόκερου", οι μαμάδες θα ξαναμοληθούν στα pet shops για έναν κλώνο του Μιλού.
Θα υποκύψουν στα παρακάλια των παιδιών τους (ή στις δικές τους καταπιεσμένες επιθυμίες) και θα φέρουν στο σπίτι ένα σκυλί που χρειάζεται ένα έμπειρο αφεντικό για να ξεδιπλώσει τη σπουδαία προσωπικότητά του.
 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/Wire_Fox_Terrier_Sitting.JPG
Οι περισσότερες θα τα βρουν σκούρα και θα αναζητήσουν την έξοδο κινδύνου...
Έτσι λοιπόν, αγαπητοί του Κ9, αντί να γράψω ξανά τους ίδιους αφορισμούς (μην αγοράζετε σκυλιά από παρόρμηση, μην κρίνετε τα βιβλία από το εξώφυλλό τους κλπ), που κανείς δεν φαίνεται να παίρνει στα σοβαρά, θα προτείνω κάτι διαφορετικό.....
Θέλετε στ αλήθεια ένα Wire Fox; Περιμένετε λίγο. Σε μερικούς μήνες, οι μικρές αγγελίες θα γεμίσουν με "χαρίζεται" και οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες θα σας ευγνωμονούν αιώνια που τους απαλλάξατε από έναν μικρό διάβολο! Υπομονή...
Γιώργος Φραντζεσκάκης k9mailbox@yahoo.com
ΠΗΓΗ

1 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

Anna είπε...

Αν ειναι δυνατον τυραννος. Οποιοσδηποτε σκυλος ειναι μεγαλη ευθυνη και θελει πολυ καλη σκεψη πριν αποφασισεις να αποκτησεις. Ειμαι ομως περηφανη ιδιοκτητρια ενος υπεροχου φοξ τεριε και διαφωνω απολυτα με αυτη την τρομοκρατια που παρουσιαζεται για αυτη τη ρατσα. Αν του προσφερεις οτι χρειαζεται δεν ειναι καθολου τυραννος ειναι αξιαγαπητος! Και αυτα που χρειαζεται, οπως και ολοι οι σκυλοι ειναι μια σωστη ρουτινα που ο καθε ιδιοκτητης σκυλου θα επρεπε να ειναι σε θεση να προσφερει οποια ρατσα κι αν εχει επιλεξει.

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ