Ads 468x60px

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Μανικιούρ για σκυλίτσες

Μέχρι χθες ήταν οι ιδιοκτήτες τετράποδων που ευχαρίστως θα ξόδευαν μια ολόκληρη περιουσία προκειμένου να τα ντύσουν με την ...τελευταία λέξη της μόδας, δηλαδή με ακριβά "συνολάκια", κοστούμια ή φορέματα ξακουστών οίκων και αξεσουάρ με πολύτιμες πέτρες!

Όμως μία νέα τάση συνεπαίρνει πλέον τους ιδιοκτήτες σκύλων....

 στην Αμερική, οι οποίοι "τρέχουν" τα κατοικίδιά τους σε ...σαλόνια ομορφιάς για μανικιούρ - πεντικιούρ!
Οι σκυλίτσες απολαμβάνουν (;) πολύωρη περιποίηση άκρων και φεύγουν με ...γαλλικό, κόκκινο, άσπρο, πράσινο ή λουλουδάτο νύχι.
Ο καλλωπισμός βέβαια, γίνεται και στο σπίτι, με μικρότερο κόστος. Η ιστοσελίδα που πουλά τα ειδικά μανό (μοιάζουν με στιλό που βγάζουν χρώμα) για τους σκύλους κάνει χρυσές δουλειές, αφού οι ιδιοκτήτες τετράποδων σπεύδουν να τα καλλωπίσουν στο σαλόνι προτού να βγουν για την πρωινή βόλτα.
Τα συγκεκριμένα ειδικά βερνίκια στεγνώνουν πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα το σκυλάκι να είναι έτοιμο για βόλτα μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Μάλιστα οι κατασκευαστές καυχιόνται ότι "μόνο μία στρώση σε κάθε νύχι αρκεί για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση του αγαπημένου κουταβιού σας!" Όπως λένε, τα βερνίκια έχουν ως βάση το νερό και είναι ακίνδυνα για την υγεία των ζώων, καθώς δεν διαθέτουν τοξικές ουσίες. Να σημειωθεί ότι λειτουργεί και online φροντιστήριο ώστε οι ιδιοκτήτες των σκύλων να είναι βέβαιοι ότι χρησιμοποιούν σωστά το στιλό - βερνίκι
"δ"

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ