Ads 468x60px

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ο καλοκαιρινός θρίαμβος των Παγετώνων,


Ο καλοκαιρινός θρίαμβος των Παγετώνων,


Η γνωστή παλιοπαρέα των ζώων γεμίζει τα ταμεία για τέταρτη φορά,

Εξαιρετική είναι μέχρι στιγμή η εισπρακτική κίνηση της ταινίας «Η εποχή των παγετώνων 4: Ο χορός των ηπείρων» που άνοιξε στις αίθουσες όλους του πανελληνίου στις αρχές του Ιουλίου. Σύμφωνα με την ODEON, εταιρεία διανομής της ταινίας η τέταρτη «Εποχή» έχει φτάσει τα 160.000 εισιτήρια σε εισπράξεις και ήδη ανήκει στα μεγάλα blockbuster του εφετινού καλοκαιριού. Ολα δείχνουν ότι όπως σε ολόκληρο τον κόσμο έτσι και στην Ελλάδα, το ελληνικό κοινό δεν μπορεί να αντισταθεί στις προσκλήσεις των νέων περιπετειών του μαμούθ Μάνι, του τίγρη Ντιέγκο και του πλατύποδα Σιντ (δείτε το σχετικό βίντεο). 

Στην καινούργια «Εποχή των Παγετώνων» το τρωκτικό ο Σκρατ, στην τρελή αναζήτηση του καταραμένου βελανιδιού που ξεκινάει από την αυγή του χρόνου, προκαλεί κοσμογονικές αλλαγές: έναν κατακλυσμό των ηπείρων, που πυροδοτεί τη μεγαλύτερη περιπέτεια του κόσμου για την παραπάνω παρέα. Στον απόηχο αυτών των αναταραχών, ο Σιντ ξανασμίγει με τη δύστροπη γιαγιά του, ενώ η παρέα αντιμετωπίζει ένα ανομοιογενές και κουρελιασμένο μπουλούκι πειρατών, που δεν τους αφήνουν να γυρίσουν σπίτι.

Στο καινούργιο αυτό κεφάλαιο, μαζί με τους αγαπημένους φίλους της σειράς συμμετέχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της μουσικής, όπως τα αστέρια της χιπ-χοπ Νίκι Μινάζ και Ντρέικ, καθώς και η πασίγνωστη Τζένιφερ Λόπεζ.


Αναδημοσιευσα Από Βημα

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ