Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Υιοθετείστε ένα κουταβάκι,

«Πριν από δύο εβδομάδες βρήκαμε πεταμένα 12 κουτάβια. Για να πεθάνουν από ασιτία; Για να τα πατήσει κάποιο αυτοκίνητο; Για να τα μαζέψει το απορριμματοφόρο; Για να τα φροντίσει Η ΦΥΣΗ (την οποία τόσο όμορφα επικαλούνται όσοι αρνούνται να στειρώσουν τα ζώα τους);
Ε, λοιπόν, η «φύση» φρόντισε να πεθάνουν τα 4 από αυτά (δε θα σας πούμε πως, ας μη σας χαλάσουμε τη μέρα) και τα υπόλοιπα 4 να θέλουν συνεχή κτηνιατρική παρακολούθηση και φροντίδα από τους εθελοντές της Ομάδας μας.

Τα 4 που τα κατάφεραν, κόντρα σε αυτή την απαράδεκτη, ανεύθυνη, ανήθικη και, φυσικά, παραβατική συμπεριφορά (γιατί η εγκατάλειψη ζώου συνιστά παραβατική πράξη, άλλο αν σπάνια τιμωρούνται οι παραβάτες), αναζητούν εσπευσμένα μια οικογένεια που θα τους προσφέρει τη στοργή που, τόσο μικρά, τα ανάγκασαν να στερηθούν από τη δική τους μανούλα.

Τα κουταβάκια είναι όλα αρσενικά, περίπου 10 εβδομάδων και θα γίνουν από μικρόσωμα έως μεσαίου μεγέθους. Είναι αξιαγάπητα, όπως όλα τα τετράποδα πλάσματα στη γη, και υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή σας!

Επειδή τα σκυλάκια έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί πολύ, αναζητάμε υπεύθυνες οικογένειες που θα δεσμευτούν με αίτηση υιοθεσίας να τα φροντίζουν και να τα αγαπούν για μια ζωή.

Ας μας τηλεφωνήσουν μόνο όσοι αισθάνονται σίγουροι ότι μπορούν να δεσμευτούν ψυχικά, σωματικά (τα σκυλιά θέλουν βόλτες, άσκηση, παιχνίδι και... ηλεκτρική σκούπα), αλλά και οικονομικά (μαζί με την αίτηση υιοθεσίας θα πρέπει να δώσουν στην Εθελοντική Ομάδα Ρεθύμνου για την Προστασία των Ζώων 50€ για τα δυο πρώτα εμβόλια των κουταβιών και την αντιπαρασιτική θεραπεία που τους έχει γίνει, καθώς και για τη συνεργασία με την Ομάδα για τη στείρωση των ζώων).

Ίσως κάποιοι γελάσουν, ίσως κάποιοι αγανακτήσουν, ίσως κάποιοι άλλοι γυρίσουν σελίδα.

Εκείνοι, όμως, που είχαν την ευλογία να συμβιώσουν με ένα ζώο, ή εκείνοι που θέλουν να γνωρίσουν τι σημαίνει «άνευ όρων αγάπη», ας μας πάρουν τηλέφωνο (Χριστίνα: 6936 834 536)».

Εθελοντική Ομάδα Ρεθύμνου για την Προστασία των Ζώων
Αναδημοσιευσα Από Ρεθεμνιωτικα Νεα

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ