Ads 468x60px

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ο Μόρισεϊ κάνει «επίθεση» στην Μπιγιονσέ,

Ο Βρετανός ρόκερ κατηγορεί τη σταρ για την... εξαφάνιση των ρινόκερων,
Μετά τον κωμικό Τζίμι Κίμελ και το πρώην Σκαθάρι, Πολ Μακάρτνεϊ, το νέο θέμα του Βρετανού ρόκερ Μόρισεϊ (ή Μοζ σύμφωνα με τους πιστούς θαυμαστές του) είναι η Μπιγιονσέ. Ήταν στη σκηνή του Staples Center ενώπιον.....
20.000 θεατών όταν ο ανατρεπτικός μουσικός τα έβαλε με την σταρ της μουσικής βιομηχανίας κατηγορώντας την ότι οι τσάντες που λανσάρει αποδεικνύουν ότι δεν διαθέτει την παραμικρή οικολογική και περιβαλλοντική ευαισθησία: συμβάλλουν στην εξαφάνιση του ρινόκερου από τον πλανήτη.
Εικοσιπέντε χρόνια μετά τη διάλυση των θρυλικών ανεξάρτητων ρόκερς «The Smiths», ο «Μοζ» παραμένει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής. Στην πρόσφατη εμφάνισή του στον περίφημο χώρο του Λος Άντζελες βρέθηκε ενώπιον αυτού του τεράστιου αριθμού θεατών, ενώ την εμφάνισή του προλόγισε ο ηθοποιός Πάτρικ Ντέμπσεϊ, γνωστός από τη συμμετοχή του στο Grey’s Anatomy.
Μια εβδομάδα πριν από το σόου ο Μόρισεϊ έδωσε πάλι την αφορμή για να βγουν τίτλοι ειδήσεων. Έριξε ευθείες βολές στον κωμικό Τζίμι Κίμελ διότι «έκλεισε» εμφάνιση σε ριάλιτι σόου την ίδια ημέρα που ήταν να εμφανιστεί εκείνος και «έκραξε» τον Πολ Μακάρτνεϊ διότι υποστηρίζει τις αντιοικολογικές επιλογές της Βασίλισσας Ελισάβετ.
Ενενήντα λεπτά διήρκεσε το σόου σ’ ένα κατάμεστο Staples Center. Τα τραγούδια του Μόρισεϊ για την κατάθλιψη, την αποξένωση και τις «ασθένειες» της εποχής μας βρήκαν θερμή ανταπόκριση από το κοινό. «Σ’ ευχαριστούμε που μας κρατάς λογικούς», του είπε ένας από τους χιλιάδες θαυμαστές. Κι εκείνος απάντησε με ενθουσιασμό: «Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω που κρατάτε εμένα λογικό».

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ