Ads 468x60px

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Όταν οι σκύλοι φόρεσαν πουκάμισα

Ο Joker είναι ένας "βιβλιοφάγος" συνταξιούχος και ο Botchy, ο γιος του, στέλεχος σε ιδιωτική εταιρία!
Ο Sam, o Luchy και ο  Napoleon είναι έτοιμοι να φωνάξουν "aloha", ντυμένοι με χαβανέζικα λουλουδάτα πουκαμισάκια, ενώ πιο συντηρητικοί είναι όσον αφορά τη μόδα ο  Bailey και ο Ross!  Πρόκειται για 7 από τα 38 τετράποδα που φωτογραφήθηκαν ντυμένα (!) από τον  Fran Veale, ο οποίος..... 

δημιούργησε ένα ευφάνταστο και αστείο άλμπουμ με ....κουστουμάτους σκύλους!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο φωτογράφος από το Δουβλίνο φόρεσε στο κατοικίδιό του, τον Jackie, ένα δικό του πουκάμισο και μία γραβάτα.
Το αποτέλεσμα της φωτογράφησης τον ενθουσίασε και αποφάσισε να αναζητήσει κι άλλα τετράποδα....μοντέλα. Το κάστινγκ έγινε σε ...δρόμο του Δουβλίνου.
O Fran Veake προσέγγιζε ιδιοκτήτες σκύλων, τους έδειχνε τις φωτογραφίες του Jackie  και τους προέτρεπε να κάνουν το ίδιο με τα κατοικίδιά τους. "Δεν ήθελα απλώς να τραβήξω φωτογραφίες ντυμένων σκύλων.
Σκοπός μου ήταν να καταλάβω την προσωπικότητα του καθενός, τον χαρακτήρα του και να τον ντύσω κατάλληλα, έτσι ώστε να νιώθει άνετα. Από τους περίπου 40 φιλόζωους που πλησίασα, μόνο 2 αρνήθηκαν να συμμετέχουν!" είπε ο Fran Veale.
Η φωτογράφιση έγινε στο σπίτι του νεαρού φωτογράφου.
Τα περισσότερα σκυλάκια κάθονταν ήσυχα στην τραπεζαρία. Πότε κοιτούσαν τον φακό και πότε τον ιδιοκτήτη τους.
"Το πιο δύσκολο ήταν να πείσω τους σκύλους να με κοιτάξουν κατάματα. 
Με διάφορα κόλπα "έπιασα" το βλέμμα των σκύλων, ορισμένοι εκ των οποίων είχαν την ικανότητα να παίρνουν σοβαρές, σχεδόν ανθρώπινες πόζες!" πρόσθεσε.
Ελένη Ευαγγελοδήμου

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ