Ads 468x60px

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Στο σινεμά η γάτα,

Από το Διαδίκτυο, πρωταγωνίστρια και στο σινεμά η «Γκρινιάρα γάτα»,
Πρωταγωνίστρια στο σινεμά θα γίνει η διασημότερη γάτα του Διαδικτύου, η «Γκρινιάρα γάτα (Grumpy cat)». Για το επαγγελματικό της μέλλον φροντίζει άλλωστε ένας ατζέντης για γάτες, ο Μπεν Λάσις, που της έκλεισε και το
συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής Broken Road.
Οταν ο Λάσις της ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, εκείνη δεν αντέδρασε. Είχε εκείνο το βλοσυρό ύφος που την έκανε διάσημη εν μία νυκτί και μόδα στο Διαδίκτυο. «Μάλλον μισεί και τις ταινίες» λέει στην Wall Street Journal ο ατζέντης που κυνηγάει ταλέντα στο Internet και έπεσε πρόσφατα πάνω σε φωτογραφία της «Γκρινιάρας γάτας».
Κατάφερε λοιπόν να πείσει την Broken Road - την εταιρεία που ανέλαβε και την ταινία «Τζακ και Τζιλ» με τον Ανταμ Σάντλερ - να γυρίσει ταινία για εκείνη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε δε και βιβλίο με τίτλο «Grumpy Cat: A Grumpy Book», ενώ η «Γκρινιάρα γάτα» είναι το πρόσωπο καμπάνιας των ζωοτροφών Friskies και ρωσικής εταιρείας παροχής Internet.
Η ταινία της θα θυμίζει εκείνες με τον γάτο «Γκάρφιλντ». «Σπάνια μια εικόνα προκαλεί τόσο γέλιο και τόσα… σχόλια, το ένα πιο αστείο από το άλλο. Νομίζω ότι θα κάνουμε μια καλή κομεντί για όλη την οικογένεια γύρω από αυτή τη γάτα» λέει ο Τοντ Γκέιμερ, υπεύθυνος στην εταιρία Broken Road.
H μόνιμα «θυμωμένη» έκφρασή της ενέπνευσε μία σειρά από σχόλια, αστείες ατάκες και φωτογραφίες επεξεργασμένες στο photoshop που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Η σελίδα της στο Facebook έχει περισσότερα από 950.000 likes και το βίντεο στο YouTube έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 10 εκατ. επισκέπτες. Εχει κάνει επίσης εμφανίσεις στην αμερικανική τηλεόραση σε εκπομπές υψηλές τηλεθέασης και σε φεστιβάλ, ενώ έχει κερδίσει βραβεία.
Ολα ξεκίνησαν στις 22 Σεπτέμβριου του 2012, όταν οι ιδιοκτήτες της, ο 34χρονος Μπράιν Μπάντεσεν από το Οχάιο των ΗΠΑ και η αδερφή του ανέβασαν μια φωτογραφία της στην Ιστοσελίδα Reddit.
Από εκείνη την ημέρα η εικόνα της θλιμμένης γάτας που φαίνεται να μην αντιδρά ούτε καν στα χάδια, προκάλεσε «έξυπνες ατάκες» του τύπου: «Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι πιο απογοητευμένος… Μου απέδειξες ότι έκανα λάθος».
Οι ιδιοκτήτες της δημιούργησαν την Ιστοσελίδα Grumpy Cats όπου και έχουν δημοσιεύσει το βιογραφικό της γεννημένης τον Απρίλιο του 2012 γάτας με το πραγματικό όνομα Tardar Sauce.
«Είναι μια φυσιολογική γάτα. Παίζει, κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες και συμπεριφέρεται σαν γάτα. Δεν βρίσκεται συνεχώς μπροστά από μία κάμερα όπως νομίζουν πολλοί. Την φωτογραφίζουμε μόνο μία φορά την εβδομάδα και φροντίζουμε ώστε οι συναντήσεις με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με συνεργάτες, να είναι σύντομες» σημειώνουν στην Ιστοσελίδα.
Αναδημοσιευσα Απο Νεα

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ