Ads 468x60px

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Της κόπηκε η Όρεξη Από κινητό,

«Ούρλιαζα, φώναζα, κουνούσα τα χέρια μου και για μια στιγμή σκέφτηκα το κινητό, γεγονός που στάθηκε ικανό να με σώσει» δήλωσε ο Γκάρετ Κόλσαν που δέχτηκε την επίθεση από πολική αρκούδα στην πόλη Τσόρτσιλ του Καναδά το περασμένο Σάββατο.
Το κινητό έσωσε Καναδό από τα δόντια πολικής αρκούδας,
Τύχη βουνό είχε μέσα στην ατυχία του ο....

άνδρας της πόλης Τσόρτσιλ στην επαρχία Μανιτόμπα του Καναδά όταν χρησιμοποίησε το κινητό του ως όπλο, την ώρα που δεχόταν επίθεση από πολική αρκούδα.
Το Τσόρτσιλ είναι γνωστό και ως «η παγκόσμια πρωτεύουσα των πολικών αρκούδων» εξαιτίας του μεγάλου αριθμού τους που διασχίζει την πόλη κάθε φθινόπωρο κατά τη διαδικασία της ετήσιας μετανάστευσης αυτών των ζώων και ο 40χρονος άνδρας επέστρεφε πεζός στο σπίτι του, το περασμένο Σάββατο όταν δέχτηκε την επίθεση.
«Περπατούσα αργά το βράδυ στον κεντρικό δρόμο της πόλης, όταν είδα κάτι να κινείται με την άκρη του ματιού μου» δήλωσε ο Γκάρετ Κόλσαν χθες, Δευτέρα.
«Άρχισα να τρέχω προσπαθώντας να ξεφύγω και μετά σταμάτησα και αντίκρισα την αρκούδα» είπε.
Η αρκούδα πρόλαβε να σκίσει την μπλούζα του και να τον δαγκώσει στην πλάτη πριν ο Κόλσαν σκεφθεί να χρησιμοποιήσει το κινητό του ως «όπλο» δυναμώνοντας τον ήχο και στρέφοντας την οθόνη που αναβόσβηνε μέσα στα μάτια του ζώου, γεγονός, που τρόμαξε την αρκούδα, η οποία απέστρεψε το βλέμμα της και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον 40χρονο να ξεφύγει.
Αντίθετα, η αρκούδα πιάστηκε λίγο αργότερα από τις αρχές της πόλης που το οδήγησαν σε φυλασσόμενη περιοχή πολικών αρκούδων.
Η τελευταία φορά που πολική αρκούδα είχε επιτεθεί και σκοτώσει κάτοικο του Τσόρτσιλ στον Καναδά ήταν πριν από 30 χρόνια, όπως ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Μάικ Σπενς.
Νεα
 

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ