Ads 468x60px

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Kittyo, παιχνίδι εξ αποστάσεως

Για τους κατόχους γάτας με μόνιμο πονοκέφαλο την απουσία τους από το σπίτι και τη μοναξιά της... ψιψίνας, τώρα υπάρχει το Kittyo.
Ενα παιχνίδι λέιζερ που επιτρέπει τη διάδραση εξ αποστάσεως, την παρακολούθηση του κατοικιδίου μέσω webcam και την επιβράβευσή του με....

μια τραγανή λιχουδιά.
Το παιχνίδι ελέγχεται μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής για smartphones (iOS και Android), ενώ επιτρέπει στον χρήστη ακόμη και την αποστολή φωνητικών μηνυμάτων στο αγαπημένο του ζωάκι. Το app προσφέρει τη δυνατότητα βιντεοσκόπησης της γατούλας ενόσω «κυνηγάει» το φως του λέιζερ ή τη λήψη φωτογραφιών.
Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να γεμίσει τον «πύργο» του Kittyo με λιχουδιές προτού φύγει από το σπίτι. Η ιδέα της έξυπνης συσκευής γεννήθηκε στον δημιουργό της Λι Μίλερ κατά την περίοδο που φρόντιζε τη γατούλα μιας φίλης του ενώ εκείνη ταξίδευε.
«Οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας, οπότε είναι πολύ δύσκολο για τους γατο-γονείς απλώς να τις αποχαιρετούν και να λείπουν μακριά τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα» εξηγεί ο ίδιος. «Το Kittyo αποτελεί ένα διασκεδαστικό παιχνίδι το οποίο διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες και δυνατότητα εύκολης συνδεσιμότητας» καταλήγει.
Το παιχνίδι λέιζερ για γάτες με... ξενιτεμένους γονείς, αφού μπήκε στη σελίδα προσέλκυσης κεφαλαίου Kickstarter και ξεπέρασε κάθε προσδοκία συγκεντρώνοντας το ιλιγγιώδες ποσό των 150.000 δολαρίων - δηλαδή περίπου 108.000 ευρώ - ήδη από την πρώτη μέρα διατίθεται προς 189 δολάρια - περίπου 137 ευρώ.
Το βήμα

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ