Ads 468x60px

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Τελικά ζώα υπάρχουν πολλά.



Κάποια άτομα δυστυχώς δε θέλουν να βάλουν μυαλό. Προτιμούν να καταστρέφουν τον αθλητισμό και την ομάδα τους δημιουργώντας επεισόδια σε όποιο ξένο ποδοσφαιρικό γήπεδο και αν πάνε. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να γίνονται κάποιες προσπάθειες έστω από τις ΠΑΕ ώστε να εξασφαλιστούν εισιτήρια σε ένα άλλο γήπεδο και να ταξιδέψουν οι οπαδοί τους με ασφάλεια ως εκεί. Φαίνεται όμως ότι μέσα στα group των οπαδών υπάρχουν και κάποια ζώα. Γιατί πρόκειται ξεκάθαρα περι ζώων όταν δημιουργούνται επεισόδια με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Κατά την προσωπική μου άποψη όλοι αυτοί πρέπει να συλλαμβάνονται επι τόπου γιατί -απλούστατα- δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να
απαγορεύουν με την ηλίθια αυτή συμπεριφορά τους στους άλλους φιλάθλους να προμηθεύονται εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες. Γιατί, αν δεν ήταν αυτά τα βόδια τότε το να πάμε μέσα σε ένα ξένο γήπεδο για να δούμε την ομάδα μας δε θα ήταν καθόλου αδύνατο.



Σήμερα δυστυχώς κανόνισαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού (στην Καβάλα) και του Άρη οι οποίοι σφάζονταν με τους Γιαννιώτες να δημιουργήσουν κλίμα πολέμου ώστε να μας υπενθυμίσει για μια ακόμη φορά ότι το επίπεδο στον αθλητισμό στην Ελλάδα δεν έχει φτάσει το σημείο που ονειρευόμασταν. Τι ολυμπιακούς αγώνες κάναμε, τι Euro κατακτήσαμε το 2004, ο φίλαθλος-ζώον θα συνεχίσει να βανδαλίζει ό,τι βρει μπροστά του.



Βέβαια για να μην είμαι άδικος, πρέπει να αναφέρω και μια αναστάτωση που είδα και στο γήπεδο του Ατρόμητου από τους οπαδούς της Λάρισας που έβλεπαν την ομάδα τους να χάνει από τους γηπεδούχους. Ευτυχώς εκεί βέβαια τα χειρότερα φάνηκε πως αποφεύχθηκαν με την επέμβαση των ΜΑΤ.



Τελικά ίσως πράγματι να γουστάρουν κάποιοι να ξεσπάνε τα συγκεκριμένα άτομα μέσα στο γήπεδο. Να βγάζουν τα απωθημένα τους εκεί και να φοράνε μόνα τους τις παρωπίδες στα μάτια τους, αδιαφορώντας για τα προβλήματα της κοινωνίας μας και αφού πλέον έχουν αποπροσανατολισθεί βγάζουν τα σπασμένα τους όπου βρουν. Ένα τέλειο σχέδιο.



Στο συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσα να θίξω και την απαγόρευση της μετακίνησης κάποιων φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό την προηγούμενη εβδομάδα και να συγκρίνω την απαγόρευση αυτήν με τη σημερινή άδεια που παραχωρήθηκε (αν ποτέ ζητήθηκε βέβαια πρώτα) για τους φιλάθλους που τα έκαναν άνω κάτω. Αλλά φαίνεται μάλλον πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν πολίτες Β’ κατηγορίας ώστε να τους απαγορευτεί να ταξιδέψουν από τον Πειραιά μέχρι την Καβάλα. Και ας τα έσπασαν τελικά. Είναι ανώτεροι εκείνοι φαίνεται.



Κρίμα για το ποδόσφαιρο, κρίμαι βέβαια και για τους ποδοσφαιριστές, κυρίως τους ξένους που έρχονται ορεξάτοι να δείξουν τις δυνατότητές τους και γίνονται θεατές… χοιροκαυγάδων. Αν και ίσως αδικό τα καημένα τα γουρούνια με το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό!
http://www.mastouromata.com/

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ