Ads 468x60px

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Μια συνταγή που δεν έχετε ματαδεί!


Πριν μπούμε στο… ψητό, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ! Να’μαστε ξηγημένοι. Λοιπόν, ώρα για φαί. Η σημερινή σπεσιαλιτέ βασίζεται κυρίως στη μεσογειακή διατροφή και είναι πολύ υγιεινή. Δεν πρέπει όμως να τη δοκιμάσετε στο σπίτι. Για ευνόητους λόγους που θα δείτε παρακάτω. Ξεκινάμε: Παίρνουμε τρία φρέσκα πορτοκάλια. ……… Μας ξέφυγε λίγο η δόση, αλλά δεν πειράζει. ……… Στη συνέχεια παίρνουμε φρέσκο γάλα, πρόβιο αν γίνεται. Σφίγγει καλύτερα. Κόβουμε δύο κιλά κρέας αγελαδίσιο. Ελευθέρας βοσκής Ηπείρου αν βρείτε, κάνατε την καλύτερη επιλογή. Και τέλος, μαζεύουμε ελιές καλαμών, χωρίς κουκούτσια, αν θέλετε να μην πλουτίσετε τον οδοντίατρό σας. Παίρνουμε λοιπόν αυτόν τον εκπληκτικό συνδυασμό πορτοκαλιών, γάλακτος, κρέατος και ελιών και τα χτυπάμε μέχρι να πάρουν ημίρρευστη μορφή. Στη συνέχεια ανάβουμε το φούρνο… …και βάζουμε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά. Η υπομονή είναι το τελευταίο συστατικό. Περιμένουμε γαλήνια μέχρι να ψηθεί καλά το έδεσμα… …το οποίο είναι έτοιμο πια για «τσάκισμα». Καλή όρεξη σε όποιον αντέξει να το δοκιμάσει. ΥΓ. Ο κλάδος των αγροτών περνάει πολλές δυσκολίες, όπως και όλοι οι υπόλοιποι επαγγελματίες, και μακάρι τα περισσότερα των προβλημάτων τους να λυθούν. Όμως, οι φίλτατοι αγρότες πρέπει να πάψουν να αδικούν τους εαυτούς τους, κλείνοντας τους δρόμους. Δεν είναι λύση αυτή. Μ’αυτή την τακτική στρέφουν πολλούς εναντίον τους.

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ