Ads 468x60px

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

τι ζώο είσαι;

Είναι άπιστος ο σύντροφός σου;

ΚΡΙΟΣ (21/03-20/04)

Ο Κριός είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος και ένταση τις ερωτικές του σχέσεις ! Του αρέσουν οι προκλήσεις και δεν θέλει να νιώσει εγκλωβισμένος σε μία σχέση, θέλει να είναι ανεξάρτητος! Όταν ερωτεύεται μπορεί να τα δώσει όλα για όλα, στον σύντροφό του, να δεσμευτεί πραγματικά και να γίνει ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης! Επειδή έχει
όμως την τάση να βαριέται εύκολα, θα πρέπει να προσπαθείτε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον του! Το Κριάρι δεν θα κάνει παράλληλη ερωτική σχέση!

Αν έχουν τελειώσει τα συναισθήματά του, το πιο πιθανό είναι να λήξει την σχέση! Θα πρέπει να συμβιβαστείτε ότι ένα χαρακτηριστικό του Κριού είναι το φλερτ και η επικοινωνία. Αυτά δεν θα μπορέσει να τα κόψει όσο ερωτευμένος και να είναι, γιατί απλά όταν υπάρχει κάποια σχέση στην ζωή του που τον ικανοποιεί, αρκείτε μόνο σε αυτό!

ΤΑΥΡΟΣ (21/04-20/05)

Ο Ταύρος είναι ένας τρυφερός, αισθησιακός και πιστός σύντροφος! Του αρέσει η
σταθερότητα την οποία και επιδιώκει πάντα να πετύχει στην ερωτική του ζωή ! Αν και είναι δύσκολος να ξεκινήσει έναν ερωτικό δεσμό, γιατί θέλει πρώτα να είναι σίγουρος για την επιλογή του, όταν είναι δεσμευμένος δεν έχει μάτια για κάτι άλλο! Είναι αρκετά δοτικός στον ερωτικό του σύντροφο, προστατευτικός και αρκετές φορές γίνεται και ζηλιάρης! Το αρνητικό του είναι ότι μπορεί να εγκλωβιστεί σε μία ερωτική σχέση που είναι προβληματική και δεν έχει μέλλον, απλά και μόνο επειδή δεν του αρέσουν οι αλλαγές! Ο Ταύρος μπορεί να οδηγηθεί στην απιστία απλά και μόνο από πείσμα, αν νιώσει ότι ο σύντροφός του δεν είναι πιστός ή τον κάνει συνέχεια να ζηλεύει. Από αντίδραση και μόνο μπορεί να απατήσει!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05- 21/06)
Ο Δίδυμος είναι παιχνιδιάρης, ερωτικός και για να νιώθει ικανοποιημένος και πλήρης σε μία ερωτική σχέση πρέπει να έχει εγκεφαλική επικοινωνία με τον σύντροφό του! Δεν του αρέσει να τον ζηλεύουν, να τον καταπιέζουν και να του επιβάλλουν όρια και κανόνες σε μία σχέση, θέλει να λειτουργεί ελεύθερα! Του αρέσει πολύ το ερωτικό φλερτ, η ερωτική ποικιλία και να έχει αρκετές γνωριμίες, γιατί του δίνουν ζωντάνια και ενέργεια! Στην αστρολογία θεωρείται από τα «άπιστα» ζώδια , όμως θα πρέπει να γνωρίζετε καλά ότι αν καταφέρετε εκτός από ερωτική έλξη να τον συγκινήσετε πνευματικά και να του κρατάτε το μυαλό του σε εγρήγορση, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/06-22/07)
Ο Καρκίνος είναι ένας τρυφερός, ρομαντικός και ευαίσθητος σύντροφος Επιζητά την αγάπη και τα σταθερά συναισθήματα στις ερωτικές του σχέσεις και δείχνει το ενδιαφέρον του στο σύντροφό του με κάθε τρόπο! Διατηρεί μια σχέσης εξάρτησης με το παρελθόν του, συχνά αναπολεί και δεν μπορεί να ξεχάσει εύκολα έναν ερωτικό σύντροφο που πέρασε από την ζωή του και του άφησε το στίγμα του. Καλό θα ήταν από την αρχή της ερωτικής σας σχέσης, να προσπαθήσετε να τον αποκόψετε από μνήμες του παρελθόντος, γιατί η επαναφορά ενός πρώην συντρόφου μπορεί να τον πισωγυρίσει και να μπει στον πειρασμό! Ο Καρκίνος θέλει να νιώθει σιγουριά στη σχέση του και αν τον κάνετε να νιώσει ανασφάλεια για τα αισθήματά σας, μπορεί να τον απομακρύνετε και να θελήσει να αναζητήσει την αγάπη κάπου αλλού !
Γενικά όμως ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιστά και αφοσιωμένα ζώδια!
ΛΕΩΝ (23/07-23/08)
Ο Λέοντας είναι ένας άκρως ερωτικός σύντροφος που αγαπά παράφορα ! Ερωτεύεται με πάθος και ένταση και δίνει όλη του την ψυχή στο ταίρι του ! Η ειλικρίνεια και η τιμιότητά του, τον κάνουν ιδιαίτερα σταθερό στις ερωτικές του σχέσεις και δύσκολα θα απατήσει τον σύντροφό του! Του αρέσει όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω του, θέλει να τον θαυμάζουν και να νιώθει επιθυμητός! Αυτό μερικές φορές μπορεί να παρεξηγηθεί και να θεωρηθεί ότι μπορεί να ψάχνεται για μία παράλληλη σχέση, στην πραγματικότητα όμως αυτό που ζητά είναι μόνο η επιβεβαίωση! Αν ο θαυμασμός σας και τα συναισθήματά σας προς τον Λέοντα είναι αμείωτα, τότε δεν χρειάζεται κανένας λόγος να αμφιβάλλετε για την πίστη του!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/08-22/09)
Ο Παρθένος είναι ένας ντροπαλός, ερωτικός και πάντα στο πλάι του ερωτικού του συντρόφου! Δυσκολεύεται να ανοιχτεί συναισθηματικά και δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του εύκολα, προσπαθεί με πράξεις να δείξει πόσο πολύ αγαπά! Ορισμένες φορές αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί και να θεωρηθεί ότι αδιαφορεί ή ότι κάτι άλλο μπορεί να έχει, πρέπει όμως να αποδεχτείτε ότι είναι από τους ανθρώπους που δεν εκδηλώνεται εύκολα! Ο Παρθένος θέλει να δίνει απλόχερα την βοήθειά του σε όποιον την ζητήσει και μπορεί να οδηγηθεί άθελά του στην απιστία, αν κάποιο άτομο τον κάνει να νιώσει ότι τον έχει ανάγκη και του είναι απαραίτητος. Γενικά όμως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άπιστος και αποφεύγει τις διπλές σχέσεις!
ΖΥΓΟΣ (23/09-22/10)
Ο Ζυγός είναι ένας ελκυστικός, γοητευτικός και με έντονο σεξαπίλ ερωτικός σύντροφος! Προτεραιότητά του είναι να βρει τον ιδανικό σύντροφο, από τον οποίο θα πάρει και θα δώσει αγάπη ! Θεωρείται από τα άστατα ζώδια, γιατί πολλές φορές στην αναζήτησή του να βρει το τέλειο ταίρι, μπορεί να κάνει αρκετές γνωριμίες και σχέσεις, μέχρι να βρει αυτό που έχει στο μυαλό του! Δεν θέλει να στεναχωρεί και να απογοητεύει τους ανθρώπους γύρω του και αυτό πολλές φορές μπορεί να τον οδηγήσει σε μία παράλληλη σχέση, επειδή δεν βρίσκει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να βάλει ένα τέλος στην σχέση που δεν τον καλύπτει! Πολλές φορές μπορεί να νιώσει διχασμένος ανάμεσα σε δύο ερωτικές επιλογές και η αναποφασιστικότητά του να τον κάνει να μπερδευτεί! Όταν όμως βρει το άλλο του μισό, έτσι όπως πάντα το ονειρευόταν, τότε δεν θα έχει μάτια για άλλο άτομο!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)
Ο Σκορπιός μπορεί να είναι από τα πιο ερωτικά ζώδια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και άπιστος! Είναι έντονα σεξουαλικός, δείχνει με πάθος τα συναισθήματά του και αγαπά σε βάθος! Όταν ένας Σκορπιός είναι ερωτευμένος δίνεται ολοκληρωτικά στην σχέση του, χωρίς όρια και ζηλεύει πολύ! Απαιτεί από τον σύντροφό του να είναι προσηλωμένος σε αυτόν και παράλληλα και αυτός ικανοποιεί κάθε επιθυμία του! Ένας Σκορπιός θα μπορούσε να απατήσει από εκδίκηση, αν ήδη το έχετε κάνει εσείς, μπορεί να μην σας πει τίποτα και απλά να πάρει ρεβάνς κάνοντας το ίδιο! Αν πάλι τον παραμερίσετε ερωτικά και τα συναισθήματά του αρχίσουν να φθείρονται, μπορεί να ενδώσει σε έναν ισχυρό πειρασμό! Μην ξεχνάτε ότι ο Σκορπιός όταν είναι ικανοποιημένος από τη σχέση του, δεν θα αφήσει κανέναν να εισχωρήσει σε αυτήν !
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)
Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος κοινωνικός, με πάρα πολλές επαφές και γνωριμίες, που δύσκολα κάνει μία σταθερή σχέση γιατί δεν θέλει να νιώθει ότι χάνει την ελευθερία του! Όταν ερωτεύεται εκδηλώνει έντονα τα συναισθήματά του στον σύντροφό του και γίνεται ιδιαίτερα θερμός και ερωτικός! Προτεραιότητά του για την σταθερότητα μιας ερωτικής σχέσης είναι να υπάρχει σεξουαλική χημεία και να μπορεί να είναι παράλληλα και φιλαράκι με τον σύντροφό του, να μπορεί να κουβεντιάζει μαζί του το κάθε τι! Θεωρείται αξιόπιστος όταν είναι πραγματικά ερωτευμένος, αν όμως φύγει το ενδιαφέρον του ή νιώσει ότι καταπιέζεται από την σχέση του, τότε από επιπολαιότητα μπορεί και να απατήσει!
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ (22/12-19/01)

Ο Αιγόκερος είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και λογική ακόμα και την ερωτική του ζωή ! Δεν του αρέσει να έχει εναλλαγές συντρόφων, είναι σταθερός και θα κάνει πολλές προσπάθειες για να κρατήσει ένα άτομο, για το οποίο έχει πραγματικά αισθήματα στη ζωή του! Είναι πιστός στο σύντροφό του, όμως δεν δείχνει με τα λόγια του τα συναισθήματά του, αλλά κυρίως με τις πράξεις του! Επειδή είναι αρκετά δίκαιος και προσπαθεί να ακολουθεί πάντα κανόνες καλής συμπεριφοράς – έστω και αν μπει στον πειρασμό να απατήσει – δύσκολα θα το κάνει! Στην μοναδική περίπτωση που μπορεί να ενδώσει σε μία παράλληλη ερωτική σχέση, είναι μόνο αν η ήδη υπάρχουσα σχέση έχει τελειώσει ουσιαστικά μέσα του!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01-19/02)
Ο Υδροχόος ανήκει στα ζώδια που ερωτεύονται ξαφνικά και παράφορα, αλλά τα συναισθήματά του δύσκολα μπορούν να παραμείνουν το ίδιο φλογερά, γιατί εύκολα βαριέται! Θέλει να έχει την αυτονομία του, δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις και οι νέες γνωριμίες και το φλερτ, του δίνουν δύναμη και ζωντάνια! Ο ερωτικός του σύντροφος θα πρέπει να αποδεχτεί το φιλελεύθερο πνεύμα του Υδροχόου και να μην νιώσει ποτέ την σιγουριά ότι τον κατέκτησε! Ο Υδροχόος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πιστός, του αρέσουν οι αλλαγές, οι νέοι έρωτες και δεν μπορεί να πει εύκολα όχι σε μία ξαφνική ερωτική έλξη! Το πιο πιθανό είναι να παραδεχτεί την απιστία του, γιατί για αυτόν δεν είναι αμάρτημα, αφού θεωρεί τις ερωτικές αλλαγές κάτι το φυσιολογικό!
ΙΧΘΥΣ (20/02- 20/03)
Ο ιχθύς είναι ένας τρυφερός και ρομαντικός σύντροφος, που δείχνει την αγάπη του με τρόπο στοργικό στο ταίρι του! Ζει τον έρωτα όπως στα παραμύθια, εξιδανικεύει τον ερωτικό του σύντροφο και τον θέτει πάντα σε προτεραιότητα στη ζωή του! Όσο δυνατά και αν είναι τα συναισθήματα ενός Ιχθύ, μπορεί να οδηγηθεί εύκολα στην απιστία αν καταλάβει ότι ο σύντροφός του είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που εκείνος φανταζόταν! Αν πάλι δεν καταφέρετε να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές ανάγκες του Ιχθύ, να ξέρετε ότι δεν θα του είναι δύσκολο να γίνει άπιστος!
http://exypno.blogspot.com/

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ