.
Λαχταριστά ποντικάκια που κρύβουν ένα υπέροχο μαρασκίνο.Τόσο νόστιμα που θα... ξυπνήσουν τη γάτα μέσα σου.
Θερμίδες 176.....
Εύκολη 2 Ώρες 4+μερίδες
Συστατικά
30 γρ. ημίγλυκη σοκολάτα
1/3 του φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
1 1/3 του φλιτζανιού cookies σοκολάτας τριμμένα
1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη
24 ζαχαρωτά για τη διακόσμηση
1/4 του φλιτζανιού νιφάδες αμυγδάλου
12 κερασάκια μαρασκίνο
Τρόπος μαγειρέματος
1
Λιώσε τη σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Πρόσθεσε 1 φλιτζάνι τριμμένα cookies και βάλε τη μισή ποσότητα στο ψυγείο να σφίξει
2
Βούτηξε τα μαρασκίνο στην υπόλοιπη ποσότητα, αφήνοντας τα κοτσανάκια για ουρίστες. Βάλε σε μια πιατέλα και άφησε επίσης στο ψυγείο
3
Πάρε το σκέτο μείγμα και με ένα κουτάλι φτιάξε μπαλάκια, κάνοντας λίγο πιο μυτερή την μία άκρη (για να σχηματίσεις τη μυτούλα)
4
Ένωσε τις δύο μπαλίτσες μαζί, μαρασκίνο και απλά μπαλάκι και φτιάξε τα ποντικάκια
5
Στόλισε με τα ζαχαρωτά και τα αμυγδαλάκια να σχηματιστούν τα μάτια και τα αυτιά
6
Άφησε στο ψυγείο για λίγη ώρα να σφίξουν.
0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:
Δημοσίευση σχολίου