Ads 468x60px

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα Σκύλου

Στις 7 Νοεμβρίου, η Εθνική Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα του Σκύλου εκπαιδεύει και ευαισθητοποιεί σχετικά με το λέμφωμα του σκύλου.

#CanineLymphomaAwareness Day
Το 2011, ο γνωστός και σεβαστός εκπαιδευτής και ανταγωνιστής ευκινησίας σκύλων, Terry Simons, έλαβε καταστροφικά νέα. Ο κτηνίατρος διέγνωσε τον σκύλο της «καρδιάς και ψυχής» του Simon, Reveille, με λέμφωμα. Ως μορφωμένος ιδιοκτήτης σκύλου, ο Terry έκανε ό,τι μπορούσε για τον Reveille. Ωστόσο, σύντομα ανακάλυψε πόσο άπιαστες ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές και τη θεραπεία θα μπορούσαν να είναι. Σύντομα, ο Terry συνδέθηκε με επαγγελματίες. Τον βοήθησαν να επιλέξει τον καλύτερο δρόμο για την αγαπημένη του σύντροφο. 

Η Reveille όχι μόνο ανταγωνίστηκε στην ευκινησία του σκύλου σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας της, αλλά ευδοκίμησε. Πήρε ακόμη και την καλύτερη χρονιά ευκινησίας της καριέρας της. Όταν ο Terry επέλεξε να αφήσει τη Reveille να φύγει, ήξερε ότι έπαιρνε τη σωστή απόφαση για εκείνη. Ωστόσο, η θλίψη κάνει περίεργα πράγματα. Μπορεί να καταστρέψει, και μπορεί να εμπνεύσει. Στην περίπτωση του Terry, ο Reveille τον ενέπνευσε να δημιουργήσει ένα ίδρυμα. Προς τιμήν του Reveille, ο Terry δημιούργησε το CLEAR (Canine Lymphoma Education Awareness and Research). Το ίδρυμα αφιερώνει τις προσπάθειές του στην παροχή πληροφοριών, πόρων και έρευνας για την καταστροφική ασθένεια. Η κληρονομιά του Reveille διασφαλίζει ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων γνωρίζουν τις επιλογές τους. Γίνονται ισχυροί συνήγοροι των τετράποδων μελών της οικογένειάς τους.
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ την ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΜΦΩΜΑΤΟΣ ΣΚΥΛΙΟΥ
Μπορείτε να βοηθήσετε στην ευαισθητοποίηση για το λέμφωμα του σκύλου με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να μάθετε να αναγνωρίζετε τα σημάδια, πώς επηρεάζει τα σκυλιά και τι να περιμένετε. Πολλοί οργανισμοί έχουν δεσμευτεί να ερευνήσουν τη νόσο και να βελτιώσουν τη θεραπεία. Μπορείτε να κάνετε δωρεά στις προσπάθειές τους ή να διοργανώσετε έναν έρανο. Όλες οι προσπάθειές σας βοηθούν να ανοίξετε έναν δρόμο προς τη φροντίδα. Χρησιμοποιήστε το #CanineLymphomaAwarnessDay για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΜΦΩΜΑΤΟΣ ΚΥΚΛΙΟΥ
Ο Terry Simons ίδρυσε την National Canine Lymphoma Day το 2015 για να διαδώσει πληροφορίες σχετικά με το λέμφωμα του σκύλου. Ο αγαπημένος του σκύλος, Reveille, τον ενέπνευσε να δημιουργήσει το CLEAR.

CLEAR – Εκπαίδευση για το λέμφωμα του σκύλου Η Awareness and Research αφιερώνει τις προσπάθειές της για την αύξηση της ευαισθητοποίησης για το λέμφωμα του σκύλου. Μέσω της εκπαίδευσης, ενδυναμώνουμε τους ιδιοκτήτες σκύλων. Μέσω της έρευνας, αναζητούμε μια θεραπεία για αυτήν την καταστροφική ασθένεια.

Είναι όλα σχετικά με την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση, το οποίο είναι διαθέσιμο στο βραβευμένο ντοκιμαντέρ για το λέμφωμα του σκύλου, My Friend: Changing the Journey (Καλύτερο ντοκιμαντέρ – Βραβεία Κινηματογράφου Λος Άντζελες και Καλύτερο Εκπαιδευτικό Ντοκιμαντέρ – Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Μουσικής Bare Bones).

Το 2015, ο Γραμματέας στο National Day Calendar® ανακήρυξε την ημέρα που θα εορτάζεται στις 7 Νοεμβρίου κάθε χρόνο.

Πληροφορίες Τύπου: https://clearcaninecancer.com/press/

0 ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΣΑΝ:

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

η διαδρομη

Το email μας

bleforada@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Φίλοι

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ